خلیل قبله ای خویی در طول حیات علمی خود مولف چندین کتاب ، مقاله و راهنمایی و مشاوره پایان نامه های مختلف در زمینه فقه و حقوق اسلامی بود، تا کنون 12 اثر از ایشان بچاپ رسیده و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است چند کتاب دیگر مرحوم که در زمان حیات نهایی نگردیده بود در حال تکمیل و گذراندن مراحل چاپ می باشد که به زودی به بازار عرضه خواهد شد.تالیفات منتشر شده عبارتند از :
1) علی (ع) و نامه هایش (جلد 1 و 2) (27
)
2) ارث (28)
3) قواعد فقه 1 (29)
4) قواعد فقه 2 (30)
5) آیات الاحکام (حقوق مدنی و جزایی) (31)
6) آیات الاحکام تطبیقی (32)

7) مسائل مستحدثه (33)
8) ترجمه و تعلیق بر مبانی تکمله المنهاج آیت الله العظمی خویی (دیات) (34)
9) ترجمه و تعلیق بر مبانی تکمله المنهاج آیت الله العظمی خویی(قصاص) (35)
10)) ترجمه و تعلیق بر مبانی تکمله المنهاج آیت الله العظمی خویی (حدود و تعزیرات) (36)
11) علم اصول در فقه و قوانین موضوعه (37)
​​​​​​​12) الذریعه الی احکام الشریعه (تقریرات درس آیت الله العظمی حجت و ایت الله العظمی خویی) (38)
13) حقوق جزای عمومی از دیدگاه فقه شیعه (در دست چاپ)
14) مدارک تحریرالوسیله، در ۳ جلد، قصاص، دیات و حدود (در دست چاپ)

خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای-خلیل-قبله ای

خلیل-قبله ای​​​​​​​

توضیح کتاب:
کتاب حاضر درباره ارث و جایگاه آن در فقه و حقوق اسلامی ذیل شش فصل برای دانشجویان رشته‌های حقوق فراهم آمده است .نگارنده ابتدا تعریفی از ارث و مبادی آن به دست می‌دهد، سپس فلسفه اختلاف زن و مرد در مسئله توارث را شرح می‌دهد .فصل دوم، حاوی مباحثی در باب "ارکان، موجبات، شرایط و موانع ارث "است . فصل سوم درباره فرض‌های شش گانه تقسیم ارث (سهام سته) است .فصل‌های دیگر کتاب عبارت انداز" :سهم الارث وراث نسبی و سببی و طبقات مختلف آنها"، "ترکه و وصایا و دیون متوفی "و "قواعدی که در ارث به کار رفته است ."

 کتاب ارث

قواعد فقه (۱) : بخش جزا​​​​​​​

ا​ین کتاب برای دانشجویان رشته حقوق در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «قواعد فقه» به ارزش 2 واحد تدوین شده است.
قواعد فقه یکی از مهم‌ترین ابزارهایی است که هیچ فقیه و حقوق‌دانی از آن بی‌نیاز نیست و آنان را در رسیدن به احکام و قوانین راهنمایی می‌کند. این کتاب قواعد فقهی جزایی را در برمی‌گیرد که کمتر مورد عنایت فقها و حقوق‌دانان از گذشته تا حال بوده است و طبیعتاً آثار قابل توجهی در این حوزه فراهم نیامده است. نویسنده با توجه به سابقه تدریس در حوزه‌های علمیه و دانشگاهها ـ به ویژه در دانشکده‌های حقوق و علوم قضایی ـ و کسب تجاربی در زمینه شناخت نیاز دانشجویان و نو بودن این عرصه پژوهش اقدام به نگارش چنین اثر مفیدی کرده است.​​​​​​​​​​​​​

قواعد فقه (2) : بخش جزا​​​​​​​​​​​​​​​​

این کتاب برای دانشجویان رشته حقوق در مقطع کارشناسی به‌عنوان منبع اصلی درس «قواعد فقه» به ارزش 1 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.قاعده قبح عقاب بلابیان، قاعده عطف به ماسبق نشدن، قاعده تفسیر، قاعده اعانت بر اثم، قاعده قسامه، قاعده تعزیر، قاعده سقوط حدود بعد از ثبوت، قاعده ضمان طارق، قاعده عدم امکان عفو در حدود الهی، قاعده اسقاط، قاعده القاذف محدود (قذف‌کننده محکوم به حد است) از جمله موارد مطرح شده در این کتاب است.

آیات الاحکام - حقوق مدنی و جزایی 

این کتاب که برای دانشجویان رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد به ارزش 1 واحد و مقطع دکترا به ارزش 2 واحد به عنوان منبع اصلی درس «آیات الاحکام» تدوین شده است.​​​​​​​ مواردی چون آیات حمایت از اشخاص و محجورین (حقوق مدنی 1)،اموال و مالکیت آمده است (حقوق مدنی 2)، شرح و تفسیر آیاتی در بیان کلیه عقوقد و قراردادها (حقوق مدنی 3)، مسئولیت مدنی (حقوق مدنی 4)،حقوق خانواده (حقوق مدنی 5)،  عقود معینه (عقود با نام) (قسمت اول، حقوق مدنی 6)، عقود معینه (عقود با نام) (قسمت دوم، حقوق مدنی 7)،  ارث، وصیت و شفعه (حقوق مدنی 8)، ارکان عمومی تشکیل دهنده جرم و طبقه‌بندی جرایم (حقوق جزای عمومی 1)، جرم و مجرم و عوامل رافع مسئولیت جنایی (حقوق جزای عمومی 2)، مجازاتها، اقدامات تأمینی و طبقه‌بندی آنها و … (حقوق جزای عمومی 3)، حقوق جزای اختصاصی، جرایم علیه اشخاص (حقوق جزای اختصاصی 1)، جرایم علیه اموال و مالکیت (حقوق جزای اختصاصی 2)، جرایم بر ضد مصالح عمومی و کلی کشور و تفسیر... (حقوق جزای اختصاصی 3)

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فقه و حقوق (امامیه، حنفی، شافعی) به عنوان منبع اصلی درس «آیات‌الاحکام» در مقطع کارشناسی به ارزش 4 واحد و در رشته‌های فقه شافعی، فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «آیات‌الاحکام» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.​​​​​​​
نگارش کتابهایی در زمینه آیات‌الاحکام سابقه‌ای بس طولانی دارد و این آثار با روشهای مختلفی نوشته شده‌اند؛ برخی ترتیب آیات قرآن را در نظر گرفته‌اند که برادران اهل سنت و جماعت اغلب از این روش پیروی کرده‌اند. برخی دیگر ترتیب احکام را ملاک قرار داده‌اند که نویسندگان شیعه امامیه برخی این روش را دنبال کرده‌اند و برخی دیگر به ترتیب نزول احکام، کتاب خود را مرتب کرده‌اند. روش مؤلفان در نگارش این کتاب، بر اساس تقسیم احکام به عبادات و عقود و تعهدات است که برگرفته از سرفصل دروس آیات‌الاحکام تطبیقی دانشکده فقه دانشگاه مذاهب اسلامی است.

" title="کتاب ارث بقلم خلیل قبله ای خویی" />

تکملة المنهاج که به نام‌های مبانی تکملة المنهاج و تکملة منهاج الصالحین نیز شناخته می‌شود نام کتابی است که به جهت کامل کردن کتاب منهاج الصالحین (سید محسن حکیم) توسط سید ابوالقاسم خویی به زبان عربی تألیف شده‌است.​​​​​​​ آیت الله العظمی خویی در بخشی از مقدمه کتاب هدف و انگیزه خود را از نگارش این کتاب چنین بیان می‌کند:
إنی لما رأیت مسائل القضاء و الشهادات و الحدود و القصاص والدیات یکثر الابتلاء بها والسؤال عنها أحببت أن أدونها وأتعرض لها لتکون تکملة لمنهاج.
پس از اینکه تعداد سوالات در زمینه قضاء، شهادات، حدود و قصاص و دیات را فراوان دیدم، تمایل پیدا کردم که به آن‌ها بپردازم و آن‌ها را تدوین کنم تا کامل کننده‌ای برای کتاب «منهاج الصالحین» شود. 
همان‌طور که از عنوان کامل کتاب (تکملة منهاج الصالحین فی احکام القضاء و الشهادات و الحدود و القصاص والدیات) بر می‌آید، نویسنده در این کتاب به بیان مسائل فقهی پنج باب از ابواب فقهی و حقوقی پرداخته‌است. آن ابواب عبارتند از:
قضاوت (۸۵ مسئله)، شهادت (۱۳۳ مسئله)، حدود (۳۰۵ مسئله)، قصاص (۲۰۲ مسئله) و دیات (۴۳۱ مسئله)

کتاب حاضر عمده‌ترین ادله فقهی و مبانی علمی هریک از مسایل ابواب فوق را دربردارد، خویی آنچه را در استنباط نظرات فقهی دخیل و لازم بوده در این کتاب آورده و از مباحث حاشیه‌ای و غیر ضروری چشم‌پوشی کرده‌است.​​​​​​​

این کتاب تا کنون چندین مرتبه توسط اشخاص مختلف، ترجمه و با قانون مجازات اسلامی ایران تطبیق داده شده‌است.همچنین محتوای کتاب حاضر چندین بار مورد بررسی قرار گرفته‌است. مرحوم خلیل قبله ای در تالیف این کتاب انگیزه خود را در تدوین آن چنین بیان نموده است.
""كتاب مباني تكملة المنهاج، تأليف آيت الله العظمي خويي، به طوري كه از عنوان آن پيداست تكميل كننده مباحث كتابي با نام المنهاج است. آيت الله العظمـي سيدمحسـن حكيم كتابي را در فقه با عنـوان منهـاجالصـالحين بـه زبـان عربـي تـأليف نمـود ولـي مباحثي چون قضا، شـهادات، حـدود، تعزيـرات، قصـاص و ديـات را در اثـر مـذكور نياورد و شايد عدم طرح آن فروع به جهت اختلاف نظري است كه در زمينه جـواز و عدم جواز اقامه حدود و تصدي منصب قضا در عصر غيبت باشد.
در اين اثر عـلاوه بـرترجمـه مـتن و پاورقيهـا در مـواردي آراء و اسـتدلالهاي مؤلف مباني تكملة المنهاج تبيين شـده و احيانـاً مطالـب تكميلـي بـا روش اسـتدلالي فقهي بيان گرديده كه آنها را با علامـت (*) مشـخص كـردهايـم و در صـورت ذكـر مطالب افزون بر متن و پاورقي تكملةالمنهاج آنهـا را در داخـل پرانتـز آوردهايـم. در فهرست نام كسان تنها فقهايي ذكر شدهاند كه در متن كتاب نظر آنان آمده است. انگيزه اين اقدام، اولاً، علميـت كتـاب و نكـات دقيـق آن بـوده اسـت و ثانيـاً ، عرض ارادتي بود به ساحت اسـتادم حضـرت آيـت االله العظمـي خـويی و ثالثـاً، ارائـه خدمتي، هرچند ناچيز، به اهل علم و دانشجويان عزيز فقه و حقوق؛ البته با آگـاهي از بضاعت مزجاة خود."(39)

المرجع الأعلى الإمام الخوئي (ره)

كان الشيخ خليل قبله اي من تلاميذ الإمام الخوئي في الأعوام 1332 إلى 1336

مسائل مستحدثه
​​​​​​​(جنین، کودکان نامشروع، حجب، بزهکار، توارث در اهدای گامت و تشریح)​
​​​​​​

​​​

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی و حقوق به عنوان منبع فرعی دروس «فقهی» و «حقوقی» تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان و پژوهشگران نیز از آن بهره‌مند شوند.​​​​​​​ بررسی احکام فقهی و حقوقی حمل و جنین (1)
بررسی احکام فقهی و حقوقی حمل و جنین (2)، بررسی احکام فقهی و حقوقی حمل و جنین (3)
بررسی احکام فقهی و حقوقی حمل و جنین ناشی از زنا و وطی به شبهه، بررسی احکام فقهی و حقوقی اسقاط جنین، بررسی احکام فقهی و حقوقی کودکان نامشروع، بررسی احکام فقهی، حقوقی حجب، حاجت و محجوبین، تعزیر یا تأدیب کودکان بزهکار، بررسی مسائل فقهی و حقوقی انتقال جنین، بررسی احکام ارث کودکان ناشی از اهدای گامت، بررسی مسائل فقهی تشریح از اهم موارد مطرح شده در این کتاب می باشد.

علم اصول در فقه و قوانین موضوعه

توضیح کتاب:
علم اصول فقه، علمی است که در آن فقها از طریق استناد به قرآن، سنت، اجماع و عقل، احکام شرعی را استنباط و استخراج می‌کنند. نگارنده در کتاب حاضر نخست کلیاتی را درباره‌ی علم اصول و انواع آن بیان می‌کند و سپس به موضوع اصول فقه می‌پردازد. در این بحث، الفاظ، اوامر و نواهی ذکر گردیده و هریک با معنی و تقسیمات خاص خود بررسی می‌شوند. در ادامه مباحثی چون عام و خاص، مطلق و مقید، مجمل و مبین را مطرح می‌کند و در بخش بعدی به مباحث عقلیه و موضوعات مربوط به آن از جمله اجزاء، مقدمه‌ی واجب، مساله‌ی ضد و اجتماع امر و نهی می‌پردازد. در ادامه نیز موضوع حجج و امارات، قطعیت و ظن و احکام هریک را بیان کرده و اصول عملیه از جمله اصل برائت، تخییر، استصحاب، تعادل و تراجیح و اجتهاد و تقلید را بررسی می‌کند.
کتاب حاضر برای دانشجویان رشته حقوق و فقه و مبانی اسلامی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «اصول فقه» به ارزش 4 واحد تدوین شده است.​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​

کتاب الذریعه الی احکام الشریعه

کتاب الذریعة الی احکام الشریعة در موضوع بیع، تقریر دروس خارج آیت الله سید محمد حجت و آیت الله سید ابوالقاسم خویی-اعلی الله مقامهما-است که از مبحث معاطاة آغاز و به مبحث اثبات ولایت فقیه منتهی می شود. نکته قابل تامل این است که مقرر آیت الله قبله ای(ره) بعد از ارتحال آیت الله حجت برای ادامه تحصیل به نجف منتقل می شود و در درس فقه آیت الله خویی شرکت می کند و مباحث ایشان دقیقا به جایی رسیده بود  که درس آیت الله حجت به آنجا ختم شده بود 

سید محمد حجت کوه‌کمری (زاده ۱۳۱۰ قمری/۱۲۷۱ شمسی در تبریز، درگذشته ۱۳۷۲ قمری/۱۳۳۱ شمسی در قم) فقیه و مرجع تقلید شیعه معاصر است که پس از درگذشت عبدالکریم حائری یزدی (۱۳۱۵ ش. ۱۳۵۵ ق) همراه دو تن دیگر از فقها، سید محمدتقی خوانساری و سید صدرالدین صدر، اداره حوزه علمیه قم را به مدت ده سال تا مهاجرت سید حسین بروجردی به قم برعهده داشت.[۱]​​​​​​​

​در حال حاضر کتاب های ذیل در دست چاپ می باشد

1) حقوق جزای عمومی از دیدگاه فقه شیعه (در دست چاپ)
2) مدارک تحریرالوسیله، در ۳ جلد، قصاص، دیات و حدود (در دست چاپ​​​​​​​)
3) تقریرات درس مرحوم آیت الله سید محمد داماد( درحال بازخوانی و نگارش - به همت حجه الاسلام علی صدرایی خویی)